Over Deel je Zorg

Deze community is een initiatief van MantelzorgNL en is bedoeld voor mantelzorgers. Op dit platform kunnen mantelzorgers met elkaar in gesprek, verhalen delen, vragen stellen. Het is een plek voor herkenning en erkenning. Deze community is mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds.

“Soms helpt het om gewoon even je ei kwijt te kunnen en je zorgen te delen. Dat kan natuurlijk altijd met één van de medewerkers van de Mantelzorglijn. Daar helpen we mantelzorgers graag. Maar soms is het ook fijn om met andere mantelzorgers te praten. Onderling heb je soms aan een half woord genoeg.” Janine van de Mantelzorglijn.

Een prettige online omgeving waar je je zorg kunt delen

Wil je deelnemen aan de community? Dan kun je gratis een account aanmaken. We willen de community graag vrij houden van reclame en zien er op toe dat iedereen respectvol met elkaar om gaat. Zo willen we met de community een prettige (online) omgeving bieden voor iedereen. Lees hier onze privacy voorwaarden en onze huisregels.

We hebben ook een gebruiksaanwijzing, waardoor we je een beetje op weg helpen.

Steunpunten mantelzorg

Voor Steunpunten mantelzorg is het mogelijk een eigen groep te beheren. Heb je hier interesse in, dan kun je dit aanvragen via community@mantelzorg.nl

Contact & technische ondersteuning

Heb je een vraag of suggestie? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan per mail op ccommunity@mantelzorg.nl