Online mantelzorgcafé – 21 juli om 20:00

Van meerdere leden hebben we gehoord dat ze het gewoon prettig vinden om ergens virtueel binnen te kunnen wandelen en dan direct met anderen te kunnen chatten. Daarom hebben we een virtueel café opgezet waar we op woensdag 21 juli a.s. een online mantelzorgcafé kunnen houden. Wil je daarbij zijn? Sluit dan gewoon gezellig aan!

De eerstvolgende bijeenkomst:

21 juli om 20:00 – klik op deze link –> Mantelzorgcafé Deel je zorg

Hoe werkt het?

Het mantelzorgcafé wordt gehouden in een virtueel café. Als je op de link klikt krijg je de vraag je naam in te typen. Je kunt hier ook anoniem op zitten als je dat graag wilt, schakel dan je camera uit en bedenk zelf een naam. Wil je gewoon bewegend in beeld zijn, dan schakel je je camera aan. Je kunt ook nog een foto uploaden. Als je vervolgens op continue drukt, dan kom je in de ruimte die er als volgt uitziet.

Als er mensen aanwezig zijn, dan zie je ze als rondjes. Als je dichtbij ze staat, dan kun je ze zien en horen. ga je er verder vanaf, dan wordt het geluid steeds minder luidt. Op deze manier kun je je dus ook even met iemand of met een klein groepje afzonderen van de rest als jullie iets specifieks willen bespreken. Dat kun je doen door jezelf naar een andere plek binnen de virtuele ruimte te begeven.

We zijn heel benieuwd hoe jullie dit ervaren. Geef hieronder je reactie!

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Wauw wat super dat er een mantelzorgcafé is gestart. Ben heel benieuwd hoe het is geweest. Helaas had ik de datum gemist…op naar de volgende?

    1. Hi @esther ja we willen dit tweemaandelijks doen! Ik ga deze week de data al helemaal bekend maken, dan kunnen dat ook al wat verder vooruit en op verschillende plekken kenbaar maken! Leuk als je ook aanhaakt de volgende keer!