Rouw

 • Rouw

   JannekeK bijgewerkt 11 maanden, 4 weken geleden 3 Leden · 5 Berichten
 • Laurette

  beheerder
  26 januari 2021 at 09:57

  Als de zorg voor je naaste wegvalt, dan gaat er een nieuwe fase van je leven in. Naast rouwen om het verlies, vraag je je misschien af hoe je een andere invulling gaat geven aan je dagelijks leven.

 • Eric

  Lid
  9 december 2021 at 14:30

  Een iets belegen topic zie ik maar voor mij nu realiteit.

  Aankomende week gaat mijn vrouw voor het eerst langere tijd logeren in een zorginstelling. We zijn de wachttijd aan het overbruggen van de wachtlijst. Na 30 jaar mantelzorg gaat de zorg voor mij stoppen. Ik moet mijn leven vanaf het begin weer opbouwen. Door de zorg heb ik mijn eigen leven totaal uitgehold en stilgezet.

  Mijn eerste confrontatie welke ik nu heb met de nieuwe situatie is dat ik de feestdagen alleen ben. Ik heb geen idee hoe het aan te pakken. Maar ook na de feestdagen blijven de gewone dagen over. Hoe maak je weer contacten en nieuwe vrienden.

  • JannekeK

   Lid
   10 december 2021 at 13:34

   Dag Eric, wat sta je voor een heftige periode! Maar waarschijnlijk is het al langere tijd heftig door alle zorg voor je vrouw. Dubbel gevoel lijkt me nu ze voor langere tijd gaat logeren ter overbrugging van de woonaanvraag. Ik meen dat ik je foto herken van alle blogs die je schreef op een andere mantelzorg website? Ik heb je toe veel gevolgd 🙂 Ik kan me goed voorstellen dat je je nu afvraagt hoe je het moet aanpakken na zo’n intensieve periode. Ik heb er ook niet direct een antwoord op. Maar wilde toch laten weten dat ik je berichtje gelezen heb. Veel sterkte voor jou!

   • Dit antwoord is 11 maanden, 4 weken geleden gewijzigd door  JannekeK.
   • Eric

    Lid
    10 december 2021 at 13:46

    Hallo Jannekek, je kan mijn blogs inderdaad wel tegenkomen. zowel op een eigen blogpagina alsook op andere mantelzorg pagina,s.

    Dankjewel voor jouw lieve reactie..

    • JannekeK

     Lid
     10 december 2021 at 13:53

     Graag gedaan!

Start of Discussion
0 van 0 berichten Juni 2018
Nu