Getagd: ,

 • Laurette

  Beheerder
  5 januari 2021 at 14:37

  Zie jij iets geks en zou jij het hélemaal anders doen? Of heb je een andere vraag of suggestie? We horen het graag!

 • Hieke

  Lid
  14 januari 2021 at 09:57

  hallo! twee dingen die bij mij opkomen:

  – doordat er steeds een melding komt als er een nieuw lid een groep binnenkomt, worden de groepen wat rommelig. is het mogelijk dat deze meldingen niet meer in de groepen komen?

  – het zou leuk zijn om naar de kale like met duimpje omhoog er ook nog een bloemetje of digitale knuffel ofzo gegeven kan worden. Dat past wellicht goed bij wat er hier besproken gaat worden.

  • Laurette

   Beheerder
   14 januari 2021 at 10:11

   Hi @Hieke goede opmerkingen. De meldingen heb ik inmiddels aangepast! dus dat overzicht zal nu al wat minder rommelig worden.

   De opmerkingen van het duimpje is heel technisch. Ik vraag @Herman daarnaar te kijken!

   • Herman

    Beheerder
    15 januari 2021 at 15:20

    @Hieke Goed idee van de extra iconen. Op dit moment is dat binnen dit platform niet mogelijk. Ik zet het op de lijst met mogelijke toekomstige uitbreidingen.

 • AnnetW

  Lid
  15 januari 2021 at 12:57

  Ik zie dat er nu 3 groepen zijn aangemaakt in de groepen pagina. Ik ben zelf partner van iemand met Parkinson. Ik merk dat ik behoefte heb om met naasten van iemand met dezelfde diagnose te kunnen afstemmen. Dus dat er dan bv een groep ‘naasten van iemand met parkinson’ zou komen

  • Herman

   Beheerder
   15 januari 2021 at 15:25

   Mijn collega Laurette gaat over de inhoud van de community. @Laurette Wil jij op deze vraag reageren?

  • Laurette

   Beheerder
   18 januari 2021 at 07:34

   Hallo @AnnetW dank voor je suggestie. Het is goed dat je dit aangeeft. Dit is inderdaad iets wat we op den duur zo willen gaan inrichten. Op dit moment hebben we het aantal groepen beperkt tot drie, zodra we wat meer mensen in de community hebben dan gaan we de groepen uitbreiden!

 • AnnetW

  Lid
  15 januari 2021 at 13:12

  Begrijp ik het goed dat je zelf geen nieuwe discussie of groep kan beginnen? Je moet dat dus melden (aan de zijkant staat een knop) en dan bepalen jullie of die groep/discussie aangemaakt wordt? Lijkt me goed om de structuur te behouden.

  • Herman

   Beheerder
   15 januari 2021 at 15:22

   @AnnetW Het klopt inderdaad dat je zelf geen groepen aan kunt maken. Op die manier houden we grip op de structuur van de community.

   • Dit antwoord is 5 dagen, 7 uren geleden gewijzigd door  Herman.
 • Anne-Marie

  Lid
  15 januari 2021 at 21:33

  Ik heb me nu aangesloten bij de groep “ zorgen voor een naaste” , dat blijf je natuurlijk altijd doen, ook al woont de partner of ouder niet meer thuis. Ik denk dat gerichtere duidelijke groepen meer reactie oplevert. Zoals: ‘ partner/ ouder in verpleeghuis’ ‘ mantelzorger voor iemand met ……. ( Alzheimer of andere vorm van dementie, Parkinson, ALS, MS etc.). Je zoekt toch naar lotgenoten, die begrijpen wat jij meemaakt/ doormaakt. Ik denk dat er zeker gemeenschappelijke dingen zijn, maar ook zaken die specifiek horen bij een bepaald ziektebeeld.

  • Laurette

   Beheerder
   18 januari 2021 at 07:32

   Hallo @Anne-Marie . Dank voor je suggestie. Ik denk ook zeker dat dat klopt wat je zegt. dit is ook de bedoeling zodra er wat meer volume op de community komt. Voor nu hebben we gekozen om te starten met drie groepen, om zo daarin wat meer mensen te krijgen. Ik vind je suggesties voor neiuwe groepen heel sterk en neem deze mee in onze overweging.

Log in om te antwoorden.

Oorspronkelijke post
0 van 0 berichten Juni 2018
Nu