Community geopend voor leden

Vanaf vandaag is de community geopend voor leden. Dat betekent dat er langzaam aan wat meer mensen gebruik zullen maken van de community en er steeds wat meer interactie zal plaatsvinden. In februari zal de community ook gelanceerd worden voor niet-leden.

Om ook nog een lokaal aspect aan de community te geven, kunnen steunpunten vanaf eind februari/begin maart hun eigen groepen beheren. Op deze manier kun je jezelf lidmaken van de groep van het steunpunt bij jou uit de buurt en blijf je op de hoogte van lokale activiteiten.

Vragen of opmerkingen? Stel ze aan @laurette, jouw communitymanager!

gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. ik denk dat het in een behoefte voorziet,maasr je moet er wel aan wennen om zo digitaal met elkaar in gesprek te zijn. Ik vind het in ieder geval een goed initiatief

  2. Ik ben niet het type dat snel klaar staat om met anderen te communiceren over b.v. 24 uurs mantelzorg. Maar het lijkt me wel leuk om eens de ervaringen van andere mantelzorgers te vernemen. Dasrom denk ik dat deze community wel degelijk zheezinzal zijn. Ik ben benieuwd hoe anderen hierop zullen reageren. Voor mij een aanwinst.

  3. Super fijn dit! We waren al tijdje op zoek naar een online community voor mantelzorgers in onze gemeente. We hopen daar met onze lokale groep via deze community een oplossing voor te hebben en kijken uit naar de mogelijkheden in februari / maart. Daarnaast blijven we aandacht houden voor het informeren van mantelzorgers die geen online mogelijkheden hebben 🙂

  4. Goed initiatief, het is soms zo lastig om je verhaal te doen bij mensen die niet in eenzelfde situatie zitten. Ik hoop hier wat herkenning en erkenning te vinden door gewoon ons verhaal te kunnen delen zonder oordeel.